Legfrissebb hírek

May. 22, 2017

Édes álmok

Olyan sok is van ezekből nem igaz?

De miért is kellenek? Miért van szükség egyáltalán az álmokra, vagy az ábrándokra? Hiszem a legtöbb úgyis csak fájdalmat és ürességérzetet hagy maga után, ha nem teljesül.

Akkor minek?

Megmondom, hogy miért is van szükség ezekre. Azért, mert az álmok nélkül nem juthat előrébb az ember, hanem csak egy helyben toporzékolhat. Nem hiszem, hogy újat mondok azzal, hogy annak nincsen semmi értelme. Az egyhelyben való ácsorgásnak és annak, hogy várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön nincsen semmi haszna, mert van egy szomorú hírem, az előbbi nem sok esetben következik be.

Vedd fel a kesztyűt és harcolj az álmaidért.

Tudom, hogy ez nem mindig egyszerű. Én is már átestem hasonlóakon, mikor nem minden úgy alakult, ahogyan azt én elterveztem és akkor fogtam magad, begubóztam, nem mertem egy lépést sem tenni a boldogságom felé. Inkább mozdulatlan maradtam, hátha akkor nem találnak el a fájdalmak. Viszont így napról, napra, hétről hétre egyre jobban elvesztettem azt, hogy ki is vagyok igazán. Beismerem, hogy, ha nincsen mellettem a családom és a hitem, akkor teljesen elvesztem volna az önsanyargatás mocsarában. Ők viszont felnyitották a szememet, hogy itt nem állt meg az élet. Alkossak új álmokat és célokat és én így is tettem. Ennek már több éve.

Szóval csak bátorítani tudlak, hogyha te is hasonló helyzettel küzdesz, ne ülj egy helyben, hanem tegyél annak érdekében, hogy a dolgok megváltozzanak és te ismét boldog lehess.

Harcolj az álmaidért és azon legyél, hogy minél többet meg tudj valósítani közülük. Kérd a családod, vagy barátaid segítségét. Nyiss és ismerkedj új emberekkel. Sosem tudhatod, hogy kin keresztül fog az utadba akadni egy remek barát, vagy egy kitűnő meló. Ragadt meg a lehetőségeket és ugorj fejes az életbe.

May. 17, 2017

Hangulat.

Milyen lágy, rövid, egyszerű és megfoghatatlan szó is ez, mégis annyi minden rejlik benne. Érzelmek és lelkiállapotok sokaságát foglalja magába. Jókedv és szomorúság egyvelege megtalálható ebben az egyszerű kis szóban: Hangulat.

Gondolj csak bele, hogy te magad hányszor is szoktad befolyásolni a saját hangulatodat. Egy milliószor igaz? Van, hogy észre sem veszed, de te magad rombolod le a saját életörömödet. Tudom, hogy ezt senki sem szánt szándékkal teszi, de ilyenek vagyunk mi mindannyian, ha valami rossz történik, velünk ráteszünk még egy lapáttal és elkezdünk szomorú és melankolikus zenéket hallgatni, ami valljuk, be nem sokat segít a kedélyállapotunk javításán. Ahelyett, hogy felállnánk és leporolnánk magunkat és továbblépnénk, nem mi inkább kínozzunk még magunkat és csak a csalódásokra gondolunk. Igen én is ilyen vagyok, akár csak mindenki. Nem könnyű továbblépni és újrakezdeni. Viszont muszáj elengednünk a múltat, ha azt akarjuk, hogy legyen jövőnk. El kell szánni magunkat és bele kell lépni az új lehetőséget világába. El kell fogadnunk, hogy ami történt megtörtént és egy jobb jön utána, mert hinni kell abban, hogy mindig jobb és jobb vár ránk az életben. Sosem veszíthetjük el az ebben való hitünket. Fel kell állni és el kell kezdeni kimászni a fájdalmakkal, csalódásokkal, szenvedésekkel teli gödörből. Hagyjuk el a múltat, mert azon, már úgysem tudunk változtatni. A helyett a tekintetünket a jövő irányába helyezzük, mert azon még alakíthatunk kedvünk szerint. Ki tudjuk hozni belőle a legtöbbet, a legjobbat. Elhiszed ezt? Én igen.

Figyelj rám, mert háromra felállunk és kimászunk. Készen állsz erre?

Helyes. Akkor kezdem. Egy…..kettő….három.

May. 13, 2017

Forks fölött mindig felhős az ég. Bella Swan, az érzékeny, zárkózott lány afféle önkéntes száműzetésre ítéli magát, amikor ide költözik apjához. Bella alapjáraton is mágnesként vonzza a bajt, ezúttal azonban nem csak a "mindennapi" csetlések-botlások fenyegetik. Hanem Ő. Ő, akinek aranyszín szeme van, titokzatos, szeszélyes, kiszámíthatatlan, félelmet keltő és biztonságot sugárzó. Ő, akit Edwardnak hívnak, mint valami ódivatú regény hősét. Ő, aki megmenti az életét. Ő, aki mégis a legnagyobb veszélyt jelenti Bella számára. Az indián rezervátumban furcsa, félelmetes mesék keringenek. És egy nap a legenda megelevenedik.

Ajánlom a könyvet mindenkinek, aki kedveli a könnyedt, szerelmes és vágyakozással teli love story-kat ❤ Csodás könyv, ami segìt kikapcsolódni és elmenekülni a mindennapi problémák elől, akár csak egy délután elejéig is!
Ne habozz! Kezd már el ma! :)

https://onedrive.live.com/?authkey=%21ADpSwiwF7L69Rt0&cid=9A20925CA1594BED&id=9A20925CA1594BED%21854&parId=9A20925CA1594BED%21399&o=OneUp

Jó olvasást!

Apr. 7, 2017

Harry Potter élete sosem volt könnyű - és most sem az, amikor a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt dolgozójaként, férjként és három iskolás korú gyermek apjaként kell helyt állnia.
Miközben Harry a múlttal viaskodik, ami nem hagyja magát eltemetni, legkisebb fiának, Albusnak meg kell küzdenie a reá nehezedő családi örökséggel. A múlt és a jelen vészjósló összeolvadása azzal a ténnyel szembesíti apát és fiát, hogy a sötétség néha egészen váratlan helyekről támad.

Ez a könyv, egy újabb remekmű az írónőtől. Letehetetlen, izgalmas és váratlan fordulatokkal teli történet. Csodás újra visszacsöppenni a Roxford varázslatos világába. Olyan, mint egy nagy buborék, ami, ha akarod ha nem magába szippant és eggyé válsz vele. Pontosan így tudnám jellemezni az írónő által megalkotott világot. Csak itt annyi a különbség, hogy én is szeretek újból és újból visszacsöppenni ebbe a világba. A titkokkal és kalandokkal teli könyvekhez öröm időnként visszatérni.
Megunhatatlan.
Harry Potter rajongóknak, meg egyszerűen kötelező ez a könyv.

Feb. 7, 2017

Soha ne hagyd abba! Soha ne felejts!

Jó barátok voltak, amióta csak megtanultak járni.
Ma délelőtt óta vadidegenek.
A fiú bármit megtesz, hogy emlékezzen. A lány bármit megtesz, hogy felejtsen.

Ne habozz! Imádni fogod.