May. 22, 2017

Text

Édes álmok

Olyan sok is van ezekből nem igaz?

De miért is kellenek? Miért van szükség egyáltalán az álmokra, vagy az ábrándokra? Hiszem a legtöbb úgyis csak fájdalmat és ürességérzetet hagy maga után, ha nem teljesül.

Akkor minek?

Megmondom, hogy miért is van szükség ezekre. Azért, mert az álmok nélkül nem juthat előrébb az ember, hanem csak egy helyben toporzékolhat. Nem hiszem, hogy újat mondok azzal, hogy annak nincsen semmi értelme. Az egyhelyben való ácsorgásnak és annak, hogy várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön nincsen semmi haszna, mert van egy szomorú hírem, az előbbi nem sok esetben következik be.

Vedd fel a kesztyűt és harcolj az álmaidért.

Tudom, hogy ez nem mindig egyszerű. Én is már átestem hasonlóakon, mikor nem minden úgy alakult, ahogyan azt én elterveztem és akkor fogtam magad, begubóztam, nem mertem egy lépést sem tenni a boldogságom felé. Inkább mozdulatlan maradtam, hátha akkor nem találnak el a fájdalmak. Viszont így napról, napra, hétről hétre egyre jobban elvesztettem azt, hogy ki is vagyok igazán. Beismerem, hogy, ha nincsen mellettem a családom és a hitem, akkor teljesen elvesztem volna az önsanyargatás mocsarában. Ők viszont felnyitották a szememet, hogy itt nem állt meg az élet. Alkossak új álmokat és célokat és én így is tettem. Ennek már több éve.

Szóval csak bátorítani tudlak, hogyha te is hasonló helyzettel küzdesz, ne ülj egy helyben, hanem tegyél annak érdekében, hogy a dolgok megváltozzanak és te ismét boldog lehess.

Harcolj az álmaidért és azon legyél, hogy minél többet meg tudj valósítani közülük. Kérd a családod, vagy barátaid segítségét. Nyiss és ismerkedj új emberekkel. Sosem tudhatod, hogy kin keresztül fog az utadba akadni egy remek barát, vagy egy kitűnő meló. Ragadt meg a lehetőségeket és ugorj fejes az életbe.