Legfrissebb hírek

Feb. 6, 2017

Ha az idő is annak kedvez, hogy bekuckóz, akkor nincs mit tenni és be kell kuckózni!
Igaz az idő a mai nap enyhén szólva is pocsék, de ennek ellenére sem kell elszomorodni. Elég, ha a kezedbe veszel egy könyvet és valami harapnivalót és már kezdődhet is a kellemes délután!
Én ezt fogom tenni és ehhez egy On Sai könyvet választottam.

Ha esetleg még nem tudod, miről is szól a könyv, akkor most segítek neked ezzel a kis leírással.

Mia Anne tizenhat éves, és nem túl lelkesen Pestre költözik apja munkája miatt.
Egyik éjjel azonban különös fantasy világgal álmodik, ahol ő egy mágus, és onnan kezdve álmában egy helyes, pimasz lovagot bosszant.
Bele lehet zúgni valaki állába?
Kósza csavargó kölyökből lett lovag, semmi kedve egy lányba beleszeretni, és feladni a nehezen kiküzdött életét. Ám nyugtalanítja a szemtelen varázslólány, túl sokszor kalandoznak felé a gondolatai.
Legszívesebben sose látná őt viszont, de a lány hatalmas veszélyben van,
két világ akarja holtan látni.
Mitől férfi a férfi, és lovag a lovag?
Amon, az apa, világhírű agykutató zseni, ám nincsenek érzelmei, és a gyereknevelést is könyvekből oldja meg. Budapestre rendelik, Közép-Európa legnagyobb titkos laborjába, a négyes metró alá, ahol a katonaság kétségbeesetten próbálja megakadályozni a két világ között lévő mágikus Fal átszakítását.
De ki lehet az ellenség? Mi erősebb, a mágia vagy a tudomány?

Hát erre a kérdésre keresem én is a választ a mai délután!

Ezt a linket bemásolva le is töltheted magadnak, ne, hogy le ne maradj az élményről:
https://pt.scribd.com/doc/312422807/On-Sai-Apa-randizhatok-egy-lovaggal-pdf

Jó olvasgatást!

Jan. 12, 2017
nezzsorozatokat.info

Szereted az Árnyvadászokról szóló könyveket?
Akkor ezt egyenesen imádni fogok. A Végzet ereklyéi könyvsorozatot megtekintheted sorozat formájában is, ha a linkre kattintasz. A sorozat sok szempontból eltér a könyvtől. Jelenleg a második évadot kezdték sugározni január 2.-án. A részek minden hét hétfőén kerülnek adásba Amerikában. Nálunk keddtől elérhető az adott linken. A feliratra egy-két napot várni kell.

Katt a linkre és merülj el az árvadászok alkotta csodálatos világban!

Jan. 12, 2017

"Ha szeretsz valakit, akkor a részeddé válik. Része mindannak, amit teszel. Benne van a levegőben, amit beszívsz, a vízben, amit megiszol, a vérben, ami az ereidben folyik. Az érintése örökké megmarad a bőrödön, a hangja örökké a füledben cseng, a szavai örökké a fejedben járnak. Ismered minden álmát, mert a rosszak a te szívedet is megsebzik, a szépek pedig téged is boldoggá tesznek. És nem tartod őt tökéletesnek, hanem ismered minden hibáját, tudod róla a teljes igazságot, felfedezed a legrejtettebb titkait, de mindez nem ijeszt el tőle; sőt ettől csak még jobban szereted őt, mert nem vágysz a tökéletességre. Csakis őt akarod."

Jan. 12, 2017

„Igen, árnyvadász vagyok. Éles kard, még élesebb nyelv.”
Főszerepben az árnyvadászok!
Öt év telt el a Mennyei tűz városa eseményei óta, amikor az árnyvadászok a kihalás szélére sodródtak. Emma Carstairs már nem gyászoló kislány, hanem egy fiatal nő, aki elszántan keresi szülei gyilkosát, hogy megbosszulhassa szeretteit és az őt ért veszteségeket.
Oldalán a parabataiával, Julian Blackthornnal, egy démoni cselszövést próbál felderíteni Los Angelesben, a Sunset sugárúttól egészen a Santa Monica partjait mosó, igéző tengerig követve a nyomokat. Emmának meg kell tanulnia bízni a szívében és az eszében. A szíve azonban veszélyes irányba húzza...
A helyzetet tovább bonyolítja, hogy Julian bátyja, Mark – akit a tündérek öt évvel ezelőtt elraboltak – egy alku részeként váratlanul hazatérhet. A tündérek mindenre hajlandók, hogy kiderítsék, ki gyilkolja a fajtájukat... és ehhez szükségük van az árnyvadászok segítségére. Ám a tündérek földjén másként telik az idő, így Mark alig öregedett, és nem ismeri meg a családját. Vajon valóban sikerülhet visszatérnie közéjük? Tényleg elengedik a tündérek?
Cassandra Clare új sorozatának szívfacsaró első része telis-tele van csillogással, bűbájjal és persze árnyvadászokkal...